De narcist ontmaskerd

Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken

Snij de geestelijke banden door

Mijn boek “Spiritueel herstel van Narcistisch Misbruik” gaat over het verbreken van geestelijke banden met de narcist en het terugnemen van je energie.
Als je je dieper in dit gedeelte wilt verdiepen kun je gemakkelijk het boek downloaden van mijn website.

Maar voor nu wil ik het hebben over hoe belangrijk dit is.
De wetenschap heeft ontdekt dat er een onzichtbaar web van energie is die alle levende wezens en mensen met elkaar verbindt.
Wanneer je het gezegde hoort: “we zijn allemaal één” bedoelen ze dat ermee. We zijn allemaal aan elkaar verbonden dmv dit energieveld en hoe intiemer we zijn met een persoon hoe meer energievelden samen gaan werken. Wanneer we een band of relatie krijgen met een narcist zullen onze energievelden samensmelten.
Stel jezelf een onzichtbaar web van energie voor dat je naar de narcist toe trekt. Het komt door de samensmelting van deze energievelden waardoor het voor de narcist makkelijk is om jouw energie te gebruiken. Na dit alles, heeft hij nog steeds toegang tot jouw energieveld.

Wanneer een geestelijk intuïtief persoon een reading bij je doet, leest ze het energiegebied om je heen.
Ze kan dat doen omdat we allemaal met elkaar verbonden zijn dmv gedachten. Wanneer je aan iemand denkt, heb je toegang tot zijn/haar energieveld.
Het doorsnijden van de energiekoorden die bestaan tussen jou en de narcist is erg belangrijk want op die manier kun je je energie en jezelf van hem bevrijden.
Als je energie nog steeds is samengesmolten met die van hem, kan hij zich nog steeds voeden met jouw energie, ook al is de fysieke relatie al heel lang voorbij.
Het doorsnijden van de energiekoorden tussen jou en de narcist is een relatief simpel maar onzichtbaar proces. Je zult niet direct resultaat zien, hoewel je dat wel kan voelen.

Voordat je begint met het doorsnijden van de koorden is het goed om een soort van ceremonie op te zetten. Steek kaarsen aan, brand salie (schoont negativiteit op)(of doe alsof als je dat niet hebt) en ga rustig, comfortabel (liefst) liggen.
Wat je moet doen is jezelf voorstellen/visualiseren dat er een koord loopt van je zonnevlecht (het gebied boven je navel) naar de narcist.
Visualiseer dan dat je het koord doorknipt of snijdt met een groot zwaard of een gouden schaar en stop dan het einde van jouw energiekoord in de grond of richt het naar de zon. Het is belangrijk dat je iets positiefs doet met het einde van jouw energiekoord zodat het niet gemakkelijk weer hecht aan iets anders.
Dit proces gebeurt helemaal op visueel niveau dus het is belangrijk dat je je voorstellingsvermogen totaal zijn gang laat gaan op een goede manier.
Visualiseer dmv je geestesoog het doorsnijden of knippen van deze energetische banden tussen jou en de narcist. Zie dat jouw energie terugkeert naar jou en dat zijn energie terugkeert naar hem.
Vraag dat hij alle delen van jouw ziel en kracht teruggeeft en geef alles wat je van hem hebt gekregen terug aan hem op een energetisch niveau.
Stel jezelf voor dat je omgeven wordt door een cocon van helder wit licht dat je beschermt voor elke niet-harmonieuze negatieve energie.
Nadat je deze ceremonie van hebt gedaan is het goed om jezelf onder te dompelen in een bad met zeezout, wat bekend staat als het opschonen van negatieve energie.
Voeg een half kopje zeezout toe aan het badwater en ga er minimaal 20 minuten in liggen.
Onthoud dat je de negatieve koorden gemakkelijk weer uit kan nodigen om zich aan jou te hechten door de narcist weer op wat voor manier dan ook toe te laten in je leven.
Misschien moet je de ceremonie diverse keren uitvoeren om compleet schoon te zijn.
Meer informatie over het verwijderen van de geestelijke banden tussen jou en de narcist kun je vinden op: narcissism-abuse-recovery.com (Engels)

U bevindt zich hier: De narcist ontmaskerd | Snij de geestelijke banden door